Disclaimer

Disclaimer dehondmagmee.nl

Aansprakelijkheid

www.dehondmagmee.nl is met zorg samengesteld door Communikaatie (Leverancier). De informatie op deze site is samengesteld om informatie te bieden aan hondenbezitters, die hun hond(en) willen meenemen op vakantie of voor een dagje uit. Alle informatie wordt aangeboden zonder enige aansprakelijkheid voor de correctheid, zowel in uitdrukking als in aanduiding van de inhoud. De informatie op deze website kan technische storingen of typfouten bevatten.

Schade

Leverancier aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de – al dan niet door derden aangeboden – informatie op de website www.dehondmagmee.nl. Bezoekers van deze website bezoek gaan onherroepelijk akkoord dat Leverancier niet aansprakelijk is voor enige schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de informatie die op deze website vermeld staat.

Wijzigen/verwijderen

Leverancier behoudt zich het recht voor om de door derden aangeboden informatie te wijzigen en/of te verwijderen als deze informatie in strijd is met de wet, de belangen van andere derden of de bepalingen die van toepassing zijn voor deelname aan deze website zoals vermeld in de opdrachtbevestiging.

Eigenaren van op deze site vermelde accommodaties kunnen deze laten verwijderen door een e-mail te sturen naar info@dehondmagmee.nl. Uw gegevens zullen dan zo spoedig mogelijk van de site verwijderd worden.

Beschikbaarheid

Leverancier is niet aansprakelijk voor het al dan niet beschikbaar zijn van accommodaties op www.dehondmagmee.nl. Mocht u hiervan schade hebben ondervonden, dan kunt u deze verhalen bij de desbetreffende accommodatie.

Auteursrecht/copyright

Alle informatie, teksten, materialen en technische processen zijn eigendom van Leverancier. Op alle informatie, teksten, materialen en technische processen rust copyright en mogen niet vrijelijk worden hergebruikt, gedupliceerd of worden verspreid. Bij duplicatie in welke vorm dan ook van het concept, de samengesteld pagina’s, HTML codes en META tags van www.dehondmagmee.nl zal Leverancier onherroepelijk juridische acties ondernemen.

Linken

Bezoekers/bedrijven, die een link van www.dehondmagmee.nl op een website willen plaatsen, dienen hierover in overleg te treden met Leverancier. Dit om negatieve publiciteit en wildgroei te voorkomen.

Recht

Op deze website is het Nederlandse recht van toepassing.

Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie die www.dehondmagmee.nl publiceert op deze website, maar ook op social media platformen.