Restaurant Twiske Haven

hond icoon Geen maximum aantal persoon icoon n.v.t. locatie icoon Nederland > Noord-Holland > Oostzaan >

Vanaf € 2.50

Boek nu

Twiske Haven 5 dehondmagmee dogfriendlymovement Twiske Haven 2 dehondmagmee dogfriendlymovement Twiske Haven 4 dehondmagmee dogfriendlymovement Twiske Haven 4 dehondmagmee dogfriendlymovement
Kom bij Twiske Haven genieten van Food, Boats en Events. Midden in de natuur en toch vlakbij Amsterdam. Wij houden van het buitenleven en delen dat graag met onze gasten. Je bent bij ons welkom voor goed en eerlijk eten en drinken en inspirerende activiteiten, zoals varen in het Twiske. Een relaxte plek met een stoere uitstraling waar iedereen op zijn gemak is en er even helemaal uit is. Ook honden!

Honden mogen namelijk ook mee de boot in! Huur je een bootje bij ons? En vindt jouw hond varen ook leuk? Dan mag hij van ons mee. Je moet wel zelf een hondenzwemvest meenemen en vragen we je wel de boot weer schoon terug te brengen en niet met de hond los uit te stappen op plekken waar dit niet is toegestaan, op strandjes of waar koeien lopen.

Meer informatie hierover en over losloopgebieden in het Twiske

Ons recept
Neem de relaxte sfeer van een strandtent. Doe daar een vleugje landleven bij en mix dat met de levendigheid van een jachthaven. Voeg daar naar wens een spetterende wateractiviteit aan toe om het geheel op smaak te brengen en serveer deze heerlijke dag op een bord van gastvrijheid. Welkom bij Twiske Haven!

Specialiteit: Schotse Hooglander vlees

Twiske Haven 6 dehondmagmee dogfriendlymovement
Twiske Haven ligt letterlijk in het centrum van natuurpark het Twiske ongeveer 20 minuten boven Amsterdam. We zijn omringd door natuur en haar bewoners. De grootste en zachtaardigste dieren zijn de Schotse Hooglanders. Zij begrazen 365 dagen per jaar de moerasachtige delen van het Twiske zodat deze gebieden niet dicht groeien met struiken. Hier kun je de dieren van heel dichtbij zien tijdens een mooie wandeling in de natuur.

De runderen leven volledig zelfstandig en blijven het hele jaar buiten. Alleen in de winter worden ze bijgevoerd met hooi uit het Twiske. Ieder jaar worden er weer nieuwe kalveren geboren en worden er een aantal runderen geslacht. Hooglander vlees heeft een specifieke malse en eerlijke smaak. Bij Twiske Haven worden alle bruikbare onderdelen ingezet voor gerechten, van ossenhaas tot hamburger tot stoofschotel.

Klik hier voor de menukaart

Openingstijden:
Twiske Haven is geopend van 12 april t/m 20 oktober 2019

Restaurant :

  • van 12 april t/m 20 oktober 2019:
    vrijdag/zaterdag/zondag + feestdagen 10.30 – tot sluit ( start diner tot 20 uur )
  • van 17 juli t/m 25 augustus 2019:
    woensdag/donderdag/vrijdag/zaterdag/zondag + feestdagen 10.30 – tot sluit ( start diner tot 20 uur )

Bootverhuur van 12 april t/m 20 oktober 2019:

  • maandag – vrijdag 10.00 – 18.00 uur
  • zaterdag/zondag/feestdagen 10.30 – 20.00 uur

Twiske Haven
Noorderlaaik 4A
1511 BX Oostzaan
+31 (0)75 684 48 90
info@twiskehaven.nl
www.twiskehaven.nl