Le Coeur du Moulin

hond icoon 2 honden persoon icoon 2-7 personen locatie icoon Frankrijk > Auvergne > Sain Aubin Le Monial >

Vanaf € 525

Boek nu

Le coeur du moulin 2 dehondmagmee Le coeur du moulin 3 dehondmagmee Le coeur du moulin 4 dehondmagmee Le coeur du moulin 5 dehondmagmee

Le Coeur du Moulin ligt in het hart van de Moulin. Een prachtige groene streek met wijdse uitzichten. In het voormalige L-vormige woonhuis van de oude watermolen bevinden zich 2 gîtes en een chambre d’hôte. Ook is er een mini-camping. Allen gelegen aan aan het prachtige uitgestrekte meer. Hier kunnen jij en jouw hond / honden heerlijk afkoelen.

  • Gîte Les Branches is een gezellig vakantiehuisje geschikt voor 2 tot 6 personen op de begane grond met omsloten privétuin met terras.
  • Gîte La Montagne is een modern, langgerekt vakantieappartement van ca. 20 meter bestrijkt de hele bovenverdieping en biedt ruimte voor voor 2 tot 7 personen.
  • De chambre d’hôte  bevindt zich boven het woonhuis  met eigen opgang, eigen badkamer en toilet. Ideaal voor op doorreis of aanvulling op de gïtes. Deze chamre d’hôte is geschikt voor 2 personen. Eventueel kunnen er 2 opklapbedden voor kinderen bijgezet worden.
  • De natuurlijke groene camping ligt midden tussen de landerijen met 6 ruime plaatsen voor uw tent, caravan of camper. Daarnaast zijn er twee trekkershutten en twee ingerichte caravans.

Je kunt hier verblijven voor een nacht op doorreis naar Zuid-Frankrijk of naar Spanje, maar een langer verblijf is zeker de moeite waard.

Wandelend over de paden en smalle weggetjes genieten jij en jouw hond / honden van de ongerepte natuur met na bijna elke bocht een verrassing: een echt Frans tafereeltje, een ree of weer een geweldig vergezicht.

Grotere steden als Clermont Ferrand, Vichy of Bourges liggen op ca. een uur reizen. Maar ook dichterbij biedt het departement Allier een variëteit aan dagjes uit. Honderden pittoreske dorpjes, brocantes, kaasboerderijen, de wijnstreek Saint Pourçain, niet minder dan 500 kastelen en zelfs een pretpark.

Le Cœur du Moulin ligt aan het prachtige vismeer étang de Verne van maar liefst 11 ha groot. Per dag of week kan er een vergunning aangevraagd worden.

Ontbijt, lunch of diner kan op verzoek verzorgd worden op een van de vele zitjes.

Een hond kost € 3,00 per nacht. Er zijn maximaal  2 honden per accommodatie toegestaan.

Joke & Twan
Moulin de Verne
03160 Saint-Aubin-Le-Monial
Allier – Auvergne
Frankrijk
T  +33 (0)4 70 66 67 75
M +33 (0)6 61 54 34 68
info@lecoeurdumoulin.nl

Wil je meer informatie en foto’s zien van deze locatie? Klik op ‘Boek nu’