Landhotel Diever

hond icoon 2 honden persoon icoon 1-2 personen locatie icoon Nederland > Drenthe > Diever >

Vanaf € 68

Boek nu

Landhotel Diever Restaurant dehondmagmee Landhotel Diever hotelkamer dehondmagmee landhotel diever dehondmagmee

Landhotel Diever beschikt over 17 kamers, in 7 kamers hiervan zijn honden welkom, maximaal twee per kamer. Wij zetten een bakje water klaar op uw kamer met een leeg bakje voor het hondenvoer. Ook in het restaurant zijn honden welkom, uiteraard aangelijnd en de neus onder de tafel. We geven gasten met een hond een tafel uit de loop, zodat de hond dan rustig ligt zonder prikkels van bediening / andere gasten. De warme en gezellige setting van zowel het hotel als het restaurant zijn typerend voor Drenthe. Gastvrijheid staat voorop en u voelt zich snel helemaal thuis. Ook is Landhotel Diever bijzonder rolstoelvriendelijk, is de fietsenschuur uitgerust met oplaadpunten en kunt u zich laten verwennen door een heerlijke massage.

Alle kamers zijn op de begane grond en hebben een deur naar buiten. De weidekamers hebben een terrasje met uitzicht over de schaapskudde.

Er zijn volop wandel- en fietsroutes in Diever en omgeving. Bij het inchecken krijgt u van de receptie een gratis fietsroute en wandelkaartje mee. Tevens kunt u ook fiets- en wandelkaarten van de omgeving kopen. En wist u dat u bij Landhotel Diever ook fietsen en e-bikes kunt huren? Op loopafstand is één van de hondenlosloopgebieden.

Restaurant
Lekker eten en drinken met echte Drentse streekproducten midden in de natuur, met Drents weidevlees, biologische zuivel en kruiden uit eigen kruidentuin. Dat kan bij Landhotel Diever, waar aandacht voor het eten en voor u als gast enorm belangrijk zijn. We houden er van een fijne sfeer en ambiance te creëren, waarin u zich echt welkom en thuis voelt. Gekwalificeerd tot beste kleine restaurant van Noord-Nederland 2017 volgens Lekker Noord.

Per hond wordt een bijdrage van € 10,00 per nacht gevraagd.

Landhotel Diever
Groningerweg 6
7981 LA Diever
+31 (0)521-594114
info@LandhotelDiever.nl
www.landhoteldiever.nl

Eind 2017 brachten wij zelf een bezoek aan Landhotel Diever en ik kan niet anders zeggen dat het prima verzorgd was! Goede bedden, uitgebreid ontbijt, heerlijke diner met streekproducten en een prachtige omgeving. De beelden spreken voor zich!

Landhotel Diever 2017 dehondmagmee 1 Landhotel Diever 2017 dehondmagmee 2 Landhotel Diever 2017 dehondmagmee 3 Landhotel Diever 2017 dehondmagmee 4 Landhotel Diever 2017 dehondmagmee 5 Landhotel Diever 2017 dehondmagmee 6