Kasteel Sterkenburg

hond icoon 2 honden persoon icoon 2 personen locatie icoon

Vanaf € 145,00

Boek nu

kasteel sterkenburg 6 dehondmagmee kasteel sterkenburg 4 dehondmagmee kasteel sterkenburg 5 dehondmagmee

Kasteel Sterkenburg ligt op een bijzondere locatie in een prachtige landelijke omgeving vlakbij Utrecht. Geschiedenis, heden en toekomst smelten er samen. Een stijlvolle particulier bewoonde buitenplaats omringd met groen en water. Een unieke ervaring voor zowel baasjes als honden. Er zijn 2 kamers waar honden zijn toegestaan. Een daarvan is de Schildpad, zie de foto hierboven. Een ruime kamer met uitzicht op de landelijke omgeving op de eerste verdieping van het kasteel.

Kasteel sterkenburg 3 Kasteel sterkenburg 2 dehondmagmee

In het Tuinmanshuis ben je van harte welkom in de Specht, zie foto hierboven, die ook op de eerste verdieping ligt. Deze heerlijke kamer geeft het gevoel van buitenleven en -wonen.

Het kasteel biedt bed and breakfast faciliteiten. Geniet ’s morgens van het heerlijke biologische ontbijt om daarna de omgeving te ontdekken. De rijke natuur van de Utrechtse Heuvelrug en historische plaatsjes als Doorn, Wijk bij Duurstede en Amerongen liggen op steenworp afstand. Je kunt vanaf het kasteel direct het Aderwinkelpad (Klompenpad) lopen van 11,8 km.

Op het kasteel lopen de kippen los rond en zijn er meerdere honden aanwezig, die allen goed met andere honden overweg kunnen.

Per gast zijn 2 honden toegestaan.

Kosten per nacht per hond: € 15,00

Wenst u meer informatie? Klik op de ‘Boek nu’ button.

Kasteel Sterkenburg
Langbroekerdijk 10
Driebergen-Rijsenburg
0343-518047
info@kasteelsterkenburg