Huis Steinblick

hond icoon 10 honden persoon icoon 1 - 10 personen1-11 locatie icoon Duitsland > Nordrhein-Westfalen > Elleringhausen >

Vanaf € 70

Boek nu

Huis Steinblick 8 dehondmagmee Huis Steinblick 7 dehondmagmee Huis Steinblick 6 dehondmagmee

Groot Familiehuis nabij Willingen en zicht op nationaal park Bruchhauser Steine met 5 slaapkamers, 3 badkamers voor maximaal 15 personen en er mogen maximaal 10 honden mee!

Huis “Steinblick” is zeer zonnig gelegen tegen een helling in het dorpje Elleringhausen met het mooiste uitzicht van het Sauerland namelijk op de Bruchhauser Steine, dit is het 2e nationaal natuurmonument van Duitsland en het enige van Nordrhein-Westfalen. Het huis ligt aan de Rothaarsteig en u loopt zo achter ons huis het bos in. Ideaal voor honden dus!

Begane grond

Huis Steinblick 2 dehondmagmee Huis Steinblick 3 dehondmagmee
Er zijn op de begane grond een grote woonkamer, een eetkamer met rondzit een keuken, twee slaapkamers een badkamer met bad en toilet een trap naar de beneden verdieping (garage) een gang met toegang naar de hal (voordeur) en de bovenverdieping.

Bovenverdieping

Huis Steinblick 5 dehondmagmee Huis Steinblick 4 dehondmagmee

Boven zijn nog 3 slaapkamers, waarvan 1 met slaapbank gelegen aan een ruime overloop met zit/slaapgelegenheid d.m.v een zit/slaapbank en slaapstoel. Er is één grote kamer een keukenblokje, 2 elektrische pitten, koelkast en een 4-persoons eethoek. Tevens bevindt zich hier een badkamer met bad en toilet.

Onder het huis
Het huis heeft een inpandige grote garage onder het huis, de inrijhoogte is 2 meter. Op dit niveau bevinden zich een hal, een opslagkamer ( binnenkort sportkamer), een waskamer met douche toilet wasmachine en wasdroger en een gang met toegang tot de oliekachelinstallatie. Ook zijn er twee campingbedje beschikbaar en twee kinderstoelen.

Naar buiten
Vanuit de eetkamer kunt u het brede balkon op met panorama uitzicht. Aan de woonkamer grenst het terras wat overloopt in de tuin welke achter het huis doorloopt. De tuin loopt iets op en er is altijd wel ergens zon. Er staat een zeer populaire appelboom in de tuin waar de buren bij onze afwezigheid graag van plukken. Ook staat er een grote trampoline in de achtertuin.

Het totale woonoppervlak is ruim 240m2 met 600m2 tuin. Honden zijn gratis. Minimale huur van de woning is 3 nachten.