Groepsaccommodatie Mooiplekkie ’t Veld

hond icoon 10 honden persoon icoon 1-20 personen locatie icoon Nederland > Drenthe > Eext >

Vanaf € 1475,00

Boek nu

Mooiplekkie t veld 1 dehondmagmee Mooiplekkie t veld 2 dehondmagmee Mooiplekkie t veld 6 dehondmagmee

Vriendengroepen of families tot zo’n 20 personen kunnen terecht in Mooiplekkie ’t Veld. U heeft dan de beschikking over onze 5 appartementen. Eén van de hoekappartementen beschikt over een grote woonkamer/keuken van zo’n 65 m2, zodat er voldoende ruimte is om met z’n allen te eten en te recreëren.

Ideaal voor groepen die prijs stellen op privacy en comfort. Totaal zijn er 5 driespersoonskamers, 2 tweepersoonskamers en 3 tweepersoons bedstedes. In elk appartement kunnen dus 5 personen slapen. Totaal dus meer dan het maximum aantal personen, maar zo is er altijd een goede indeling te maken. Alle 5 appartementen hebben uiteraard een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

Mooiplekkie t veld 4 dehondmagmee Mooiplekkie t veld 3 dehondmagmee

Buiten heeft u alle ruimte op het beschutte terras en de tuin. Uiteraard voorzien van het nodige meubilair. Het terras grenst aan het grote speelveld met kinderboerderijtje, een beachvolleybalveld en speeltoestel. Kinderen zullen zich vermaken met de diverse skelters.

Ook honden zijn van harte welkom! 10 maar liefst. Kosten bedragen € 25,00 per hond per week, tot een maximumbedrag van € 50,00. Laat jij bij boeking weten dat je via dehondmagmee.nl komt, dan hoef je deze kosten niet te betalen!

Onder de Boek Nu knop vind je alle informatie over deze accommodatie.