El Molí de Siurana

hond icoon 1 hond persoon icoon 1-2 personen locatie icoon Spanje > Gerona > Siurana D'Emporda >

Vanaf € 85,00

Boek nu

El Moli de Siurana 4 dehondmagmee El Moli de Siurana 1 dehondmagmee El Moli de Siurana 2 dehondmagmee El Moli de Siurana 3 dehondmagmee

Deze prachtige finca ligt net over de grens bij Figueres vlakbij de AP-7, maar in totale rust. Ideaal voor een tussenstop als je verder reist of op de terugreis bent, maar ook voor een langer verblijf. Figueres is vlakbij en staat bekend om Dalí. Ook de Spaanse stranden zijn niet al te ver weg. Verder vind je in de omgeving wijnbouw, een kaasmakerij en prachtige natuur.

In totaal zijn er 7 kamers en 1 appartement. In het huis bevindt zich een sfeervolle eetkamer waar zowel ’s avonds en ’s morgens naar wens maaltijden worden geserveerd. Alles wordt direct vers bereid uit eigen keuken. Tevens zijn eigen jams, verse sappen, regionale kazen en worsten aanwezig.

De tuin beslaat 1 ha. en is publiekelijk toegankelijk. Honden mogen niet los in verband met de kippen die lekker rond scharrelen.

Bent u na een lange reis toe aan een massage. Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Voor 2019 staat de aanleg van een zwembad op de planning.

U parkeert  veilig achter het huis.

De eigenaresse spreekt goed Engels en zal er alles aan doen om het verblijf zo fijn mogelijk te maken.

Er is 1 hond per kamer toegestaan. Gratis.

English

The House has 7 rooms, 1 apartment, a dining room with fireplace, a  living room, an  outdoor terrace, 10.000 m2 of garden with shade trees and medicinal plants, private parking inside the property and a massage room. Swimming pool will be available summer 2019.