Chateau de Moulin le Comte

hond icoon 1 hond persoon icoon 2-4 personen locatie icoon Frankrijk > Nord-pas de Calais > Nord/Pas de Calais/Picardië > Aire-sur-la-Lys >

Vanaf € 93,60

Boek nu

Chateau de moulin de comte 2 dehondmagmee  Chateau de moulin de comte 3 dehondmagmee  Chateau de moulin de comte 4 dehondmagmee

Château de Moulin Le Comte, kamers en gastentafel in Aire-sur-la-Lys in de provincie Pas De Calais (62).  Uw gastheren verwelkomen u in een elegant en stijlvol herenhuis uit de 19e eeuw (1850), dat met veel liefde is gerenoveerd. Het oorspronkelijke karakter van het gebouw is zorgvuldig bewaard. Door de 35 are grote kasteeltuin stroomt de Leie. De rustige omgeving is een van onze grote troeven.

U zult ontvangen worden in een warme en familiale sfeer. Onze vijf ruime gastenkamers zijn voorzien van alle modern comfort en hebben uitstekende bedden van het merk Sealy, dé nummer 1 op wereldbasis.  In elk van onze kamers kunt u kiezen tussen een groot bed of twee losse aparte bedden (twins). Elke kamer heeft zijn een eigen badkamer met douche en toilet.

Gezinnen met kinderen zijn bij ons van harte welkom en ook de hond mag mee. Ontbijt is in de prijs inbegrepen en wie zich culinair wil laten verwennen, kan voor een kleine meerprijs een gastentafel boeken met streek- en wereldgerechten. Door de service en gastvrijheid zult u zich hier snel thuis voelen.

Château de Moulin Le Comte is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan één van onze naburige steden zoals : Béthune, Saint-Omer, Lens, Louvre Lens, Arras en Lille.

Honden tot 10 kg : € 10,00 per dag
Honden boven de 10 kg: € 20,00 per dag