Château des Edelins, Chambre d’hôte et Gîte

hond icoon 1 hond persoon icoon 2-16 personen locatie icoon Frankrijk > Auvergne > Bayet >

Vanaf € 89,00

Boek nu

Chateau des Edelins dehondmagmee 8 Chateau des Edelins dehondmagmee 3 Chateau des Edelins dehondmagmee 4 Chateau des Edelins dehondmagmee 5

Château des Edelins is centraal in Frankrijk gelegen, in de buurt van Clermont Ferrand en het bekende Vichy. Dit adres is ideaal voor 1 overnachting op doorreis naar bijvoorbeeld Spanje, maar ook voor een heerlijk lang vakantieverblijf. Er zijn ruime 1 tot 3 persoonskamers met uitzicht op de tuin. Er is een familiekamer die geschikt is voor 3 tot 5 personen.

Gîtes

Liever meer zelfstandig verblijven? Er zijn 3 gîtes beschikbaar. Het koetshuis 1-5 personen, het Kasteelappartement 1-5 personen en de Familievleugel 4-8 personen. Allen met eigen keuken en buitenruimte. Meer informatie over de gites vind je achter de ‘Boek nu’ button. Vanzelfsprekend is voor de liefhebber ook het hele kasteel te huren.

Chateau des Edelins dehondmagmee 7

Een heerlijk zwembad voor de kinderen, waar je natuurlijk zelf ook even in kunt afkoelen en volop groen en ruimte rondom het kasteel maken dat deze plek uiterst geschikt is voor families. Ook (heel) kleine kinderen zijn welkom. Er zijn goede ledikantjes, kinderstoelen en nog veel meer voor hun comfort aanwezig.

Chateau des Edelins dehondmagmee 6

Slechts 5 minuten wandelen van het kasteel loopt la Sioule, een water waar je zelf én de hond heerlijk kunnen afkoelen. Verder kunnen ze lekker spelen rond het kasteel. Een en ander wel in overleg met de accommodatie en de andere gasten. Maar er is genoeg ruimte in de omgeving om te wandelen en te genieten van de prachtige natuur.

Restaurant

Chateau des Edelins dehondmagmee 2

Het kasteel heeft een eigen restaurant waar alles vers bereid wordt door de eigenaresse. Heerlijke gerechten, waarvan de ingrediënten veelal uit eigen tuin komen, worden geserveerd. Dit gebeurt op basis van Table d’hôte. Dat betekent dat je gezellig kan aanschuiven. Ideaal als je lekker relaxed in de buurt van het kasteel wilt verblijven.

Workshops

Op het kasteel worden workshops aangeboden, zoals een kookworkshop, een workshop begin een B&B en op aanvraag kunt u zelf een voorstel doen voor een activiteit.

Honden zijn welkom. Prijs per nacht: € 6,00 per nacht

Chateau des Edelins
12 Rue des Edelins
03500 Bayet
0033 (0)6 0800 9923
info@edelins.eu