Camping Mesles

hond icoon 20 honden persoon icoon 1-24 personen locatie icoon Frankrijk > Bourgondië > Larochemillay >

Vanaf € 25

Boek nu

Camping Mesles 7 dehondmagmee Camping Mesles dehondmagmee 2.JPG Camping Mesles 8 dehondmagmee Camping Mesles dehondmagmee 5

Deze hondvriendelijke minicamping is gelegen in het nationaal park du Morvan, waar natuur, rust en zuivere lucht ruimschoots aanwezig zijn. Het gebied kenmerkt zich door lange warme zomers,  maar er valt ook sneeuw in de winter. De omgeving heeft prachtige uitzichten waar bossen, heuvels, meren en weilanden elkaar afwisselen.

Camping Mesles 6 dehondmagmee Camping Mesles dehondmagmee 3

Camping Mesles is een kleine minicamping midden in de natuur met grote staanplaatsen (200-300m2). U kunt bij de eigenaren een losse omheining reserveren, die om de staanplaats komt te staan. Op deze manier is het terrein afgebakend voor de hond / honden.

De eigenaren hopen onze gastvrijheid aan veel 50+ers en hondeneigenaren te kunnen bieden. Een ontspannen vakantie voor u en uw hond. U kunt uw hond lekker los laten lopen en laten ravotten met andere honden op ons hondenveldje. In het midden van de camping bevindt zich een natuurlijke waterbron, die honden een aangename verkoeling biedt.

De camping heeft geen kinderspeelplaats of zwembad en is daardoor mogelijk minder aantrekkelijk voor gezinnen met kleine kinderen. Natuurlijk zijn die daardoor niet minder welkom!

Camping Mesles dehondmagmee 4

De sanitaire voorzieningen bieden ruime douches met en zonder wastafel en voldoende ruimte om kleding en schoeisel droog te houden. Ook is er een stoel in de douches aanwezig. Er is voor gehandicapten een apart sanitair met een douche, een stoel, wandsteunen, een verhoogd toilet, wastafel, föhn en kleding-haken.

Om het verblijf te veraangenamen zijn een wasmachine en droger aanwezig en er kan gebruik gemaakt worden van de broodjesservice.

Kortom, een prachtige plek midden in de natuur die garant staat voor plezier voor baasjes en hond / honden.

Camping Mesles dehondmagmee DogfriendlyMovement

Camping Mesles
Hans & Edith
Lieu dit Mesles
58370
Larochemillay
Frankrijk

T: 0031 6 42 88 14 39
E: info@campingmesles.com