B&B be our guest

hond icoon 2 honden persoon icoon 2 personen locatie icoon Nederland > Noord-Holland > Sint Maarten >

Vanaf € 100

Boek nu

BB be our guest 3 dehondmagmee BB be our guest 5 dehondmagmee BB be our guest 1 dehondmagmee BB be our guest 6 dehondmagmee

Vlak bij Petten, Callantsoog, Alkmaar en Heerhugowaard ligt in Stroet (Sint Maarten) B&B be our guest met 2 mooie kamers. De Bordeaux kamer en de Vijverkamer liggen beiden op de 1e etage. De B&B is voorzien van gratis WiFi. Op de kamer kunt u zelf koffie of thee zetten.

De badkamer wordt gedeeld door de beide gastenkamers en heeft een groot bad, een ruime douche, 2 wasbakken en een toilet (een 2e toilet vindt u beneden). Handdoeken en zeep zijn aanwezig.

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de gezellige huiskamer annex bibliotheek met open haard en tv. Hier wordt ook het ontbijt geserveerd. Tevens is hier een kleine koelkast aanwezig.

BB be our guest 2 dehondmagmee

Honden welkom
De kamer liggen op de eerste verdieping. Bij verblijf in de Bordeaux kamer kan de hond beneden (in een bench) slapen of bij verblijf in de vijverkamer kan een kleine hond mee naar boven. De tuin is volledig omheind, maar hele kleine honden kunnen misschien wel door de spijlen van het hek.

Lekker wandelen
In de buurt zijn diverse mogelijkheden om met de hond te wandelen.
Naar het strand:
Op bijna alle stranden mag de hond los van oktober tot en met april. Daarbuiten meestal na 19.00 uur of voor 10.00 uur.
Petten heeft een hondenstrand waar de hond altijd los mag.

Het bos in Petten:
In het zuidelijke deel van het bos mogen honden het hele jaar loslopen. In het noordelijke deel en in de duinen moeten honden aan de lijn. Dit staat duidelijk aangegeven.

Het bos in Bergen:
Tussen 15 maart en 15 juni is het broedseizoen, honden moeten dan (kort en ‘fysiek’) aangelijnd te zijn. Na 15 juni mogen honden (bijna) overal loslopen.

Recreatiegebied Geestmerambacht:
Tussen 1 oktober en 1 april mogen honden overal loslopen en zwemmen. Daarbuiten alleen bij Vlasgat.

Meertje bij Dirkshorn: ook daar mogen honden los.

Vanzelfsprekend is er in de omgeving van Sint Maarten van alles te beleven. Naar het strand, de bossen, Alkmaar met de fameuze kaasmarkt, of de andere kleine Noord-Hollandse dorpjes in de omgeving die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

De B&B is helaas niet geschikt voor kinderen.

B&B be our guest
Anouk en Ron van Driessel
088-0888789
info@bbourguest.nl